maanantai 1. tammikuuta 2018

365/1

Nykyään on muotia osallistua erilaisiin haasteisiin. Oma haasteeni on kirjoittaa joka päivä vähintään 30 minuuttia. Aihe ja tyyli on vapaa. Joskus tulee varmaan tarinoita ja joskus päiväkirjaa. Pääasia on, että kirjoitan. Tämäkin teksti syntyy telkkaria katsellessa kännykällä naputellen. Vuorossa on CSI Miamin uusinta. Aurinkoa, kauniita ihmisiä ja rikoksia. Se ei ehkä ole maailman paras sarja, mutta hyvää viihdettä, kun ei jaksa keskittyä kunnolla. Alkuperäinen CSI ja New York -versiokin olivat parempia. Ehkä ne tulevat joskus uusintana.
Toinen pakollinen katsottava on NCIS ja sen New Orleans -kopio. Ne vain tulevat jostain syystä myöhään iltaisin, niin pitää aina muistaa erikseen katsoa ne netistä. Tpista oli vuosia sitten, kun joka illalle oli omat ohjelmansa. Klo 21 alkoi aina joltain kanavalta jokin rikossarja tai muu seurattava. Nykyään niitä tulee satunnaisiin aikoihin ja päivätkin vaihtelevat. Fox on viime vuosina suosinut paljon uusintoja ja näyttää niitä joka arkipäivä. Ensin tuli Criminal Minds ja nyt CSI. Hero taas suosii uusia jaksoja rikossarjoista, mutta niitä tuler harvemmin katsottua livelähetyksenä jos ollenkaan. Ei sillä, että katsoisin livenä muutenkaan paljon tv:tä. Erilaiset suoratoistopalvelut ovat usein se helpompi vaihtoehto, kun voi päättää ajan itse.
Seuraava sarja on näköjään Num3rot. Rikoksia ja matematiikka (ja muita numerotieteitä). Pääosassa FBI ja huippunero matemaatikko, joka ratkaisee aina kaiken yhtälöillä. Yhtälöissä ei aina vain ole järkeä ja usein unohdetaan, mitä edellisissä jaksoissa on tehty ja päätelty. Kaikki näyttelijät eivät sentään näytä malleilta, mutta lähellä he ovat. Hollywood ei kai usko tavallisten ihmisten myyvän sarjoja tai elokuvia, tai ainakaan tavallisen näköisten naisten. Todellisuuspako on tosin tehokkaampi, kun ruudussa olevat ihmiset ovat aivan erilaisia kuin kadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti